Meklēt

Preses relīzes

 

Par godu Latvijas simtgades svinību sākumam un Baltā galdauta svētkiem šī gada 4.maijā Food Union sadarbībā ar nacionālo lidsabiedrību airBaltic cienāja tā pasažierus ar iemīļotajiem Kārums biezpiena sieriņiem īpašajā jubilejas iepakojumā. Pasažieri bija īpaši pārsteigti un priecīgi, saņemot tik gardu un patriotisku sveicienu valsts svētkos. 

Jau ziņots, ka par godu Latvijas simtgadei Food Union 2017. gada nogalē laidis klajā Kārumsjubilejas biezpiena sieriņu, kura iepakojums simbolizē Latvijas iedzīvotāju mīlestību pret Latviju un to, ka katrs cilvēks veido Latvijas valsti. Stiprinot Latvijas valstiskuma apziņu, uzņēmums to radījis sadarbībā ar organizāciju LV100.

Kārums ir Latvijā iecienītākais piena produktu zīmols un viens no pārdotākajiem Latvijas produktiem kopumā, lietots gan ikdienā, gan svētkos, gan kā suvenīrs. Tos ik dienu bauda latvieši ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs – Lielbritānijā, ASV, Izraēlā, pat Austrālijā.

 

03.07.2018 9:48

Našķējies ar saldējumu Pols un iegūsti balvas

Vairāk saldējuma, vairāk dāvanu! Sakrāj 40 saldējuma kociņus ar Pols logo un iegūsti kādu no 2403 Pols īpašajiem lācīšiem, savukārt 5 kociņus samaini pret saldējumu Pols Klasiskais

Lasīt vairāk
22.06.2018 9:59

“FOOD UNION” GRUPA LATVIJĀ SAGLABĀ APGROZĪJUMU 116 MILJONU EIRO APMĒRĀ UN PAR 18% KĀPINA EKSPORTA IEŅĒMUMUS

Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union aizvadītajā gadā saglabājis kopējo apgrozījumu 2016.gada līmenī, tam sasniedzot gandrīz 116 miljonus eiro. Food Union uzņēmumu grupā ietilpstošās AS Rīgas piena kombināts un tās meitas uzņēmuma AS Valmieras piens kopējais apgrozījums 2017.gadā sasniedza 82,4 miljonus eiro, bet SIA Rīgas piensaimnieks apgrozījums bija 33,5 miljoni eiro. 

Lasīt vairāk
12.06.2018 15:34

RAUDZĒTI PIENA PRODUKTI: MĪTI UN PATIESĪBAS

Uztura speciālisti un ārsti visā pasaulē atzīst, ka piens un tā produkti ir neatņemama veselīga uztura piramīdas sastāvdaļa. Daudz ir dzirdēts par pienu un tā labvēlīgu ietekmi uz kaulu veselību, taču nedrīkst aizmirst, ka, pienu pārveidojot, gala produkta īpašības var uzlaboties vēl vairāk. Piens ir bagāts ar kalciju un olbaltumvielām, savukārt raudzēti jeb fermentēti piena produkti ar tā saucamajām “labajām” baktērijām  ir ne tikai labs kalcija un olbaltumvielu avots, bet arī sargā un lolo mūsu zarnu traktu. Par to, kur slēpjas raudzēto piena produktu burvība, stāsta uztura speciāliste un uzturzinātnes maģistre Ksenija Andrijanova.

Lasīt vairāk
Vairāk jaunumu

Mediju kontaktpersona

Ērika Kirsone-Kriviņa 

As "Rīgas piena kombināts" sabiedrisko attiecību konsultante

erika.kirsone-krivina@mmacomms.lv

+371 26390540