Meklēt

Preses relīzes

AS „Rīgas Piena Kombināts” īsteno individuālo pētījumu 1.2.1.1/18/A/002 “Saldējumu un skābpiena produktu attīstība” Latvijas Pārtikas nozares kompetences centra (turpmāk - LPKC) projekta ietvaros.

Projekta īstenošanas pirmajā ceturksnī veikts aktīvs darbs pie vairāku jaunu saldējuma un skābpiena produktu receptūras izstrādes. Saldējuma produktam izstrādāts jauns iepakojums. Veikti sagatavošanās darbi jauno produktu testēšanas uzsākšanai uz ražošanas iekārtām. Tuvākajā laikā plānota atsevišķu produktu komercpartiju ražošana.

Ziņa publicēta 15.08.2019

05.09.2019 12:00

PIECI “FOOD UNION” PRODUKTI PLŪC LAURUS IZSTĀDĒ “RIGA FOOD 2019”

Pieci produkti, kurus ražo Latvijā vadošā piena pārstrādes uzņēmumu grupa “Food Union”, starptautiskajā pārtikas izstādē “Rīga Food 2019” ir ierindojušies starp labākajiem. Atzinības laurus plūkuši uzņēmuma stratēģiski nozīmīgo zīmolu “Kārums”, “Valmiera” un “Ekselence” produkti, tādējādi apliecinot to izcilo kvalitāti un atbilstību augstākajiem pārtikas pagatavošanas standartiem.

Lasīt vairāk
31.07.2019 12:00

FOOD UNION GRUPA LATVIJĀ PĒRN AUGUSI TEJU PAR 5%; APGROZĪJUMS SASNIEDZIS 121,5 MILJONUS EIRO

Starptautiskā piena produktu un saldējuma ražošanas grupa Food Union, kuras uzņēmumi ir pārstāvēti astoņās Eiropas valstīs, 2018. gadā Latvijas tirgū ir uzrādījusi rezultātus ar uzviju. Kā rāda grupas auditētie dati, pērn piena un saldējuma segmentā koncerns Latvijā strādājis ar summāro apgrozījumu 121,5 miljonu eiro apmērā, kas ir par 4,8% vairāk nekā 2017. gadā. To veido konsolidētais uzņēmuma AS Rīgas piena kombināts un tās meitas sabiedrības AS Valmieras piens 2018. gada apgrozījums 88,7 miljonu eiro apmērā un SIA Rīgas piensaimnieks apgrozījums 32,8 miljonu eiro apmērā.

Lasīt vairāk
18.07.2019 10:53

MAZĀK KALORIJU UN TIK PAT GARŠĪGS – “FOOD UNION” PĀRSTEIDZ AR BEZGRĒKA SALDĒJUMU “EKSELENCE”

Vai ir iespējams, ka saldējumā ir par trešdaļu mazāk kaloriju un cukura, bet tik pat laba garša un krēmīga tekstūra kā ierasts? Izklausās pārsteidzoši, taču tas ir kļuvis iespējams, pateicoties Latvijā vadošā piena pārstrādes uzņēmuma “Food Union” saldējuma meistariem, kuri radījuši bezgrēka saldējumu “Ekselence” ar diētiskāku sastāvu un unikālu recepti, daļu cukura aizstājot ar stēvijas ekstraktu. Šāda veida produktu uzņēmums Latvijas tirgum ir radījis pirmo reizi, tā attīstībā ieguldot ap 80 tūkstošus eiro. 

Lasīt vairāk
Vairāk jaunumu

Mediju kontaktpersona

Ērika Kirsone-Kriviņa 

As "Rīgas piena kombināts" sabiedrisko attiecību konsultante

erika.kirsone-krivina@mmacomms.lv

+371 26390540