Meklēt

Preses relīzes

Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums “Food Union” ir paplašinājis iemīļotā zīmola “Kārums” sortimentu ar jaunu produktu kategoriju, pirmo reizi radot jaunas formas biezpiena sieriņus ar pildījumu un beļģu šokolādes glazūru. Investīciju apmērs, kas ieguldīts jaunumu izstrādē un palaišanā tirgū, tai skaitā jaunās ražošanas līnijas iegādē, kas uzstādīta “Food Union” svaigo piena produktu Izcilības centrā, ir gandrīz 625 tūkstoši eiro.

Kopumā uzņēmums ir radījis trīs jaunus “Kārums” biezpiena sieriņus – ar šokolādes gabaliņiem un ar sāļās karameles pildījumu tumšās beļģu šokolādes glazūrā, kā arī ar aveņu- granātābolu pildījumu baltās beļģu šokolādes glazūrā. Jaunajiem sieriņiem piemīt ne tikai izsmalcināta garša, bet arī jauna forma, kā arī tuvākajā nākotnē plānots ieviest īpašu iepakojumu ar atvēršanas lentīti, tādējādi padarot produktu vēl piemērotāku ērtai ēšanai ikvienam kārumniekam.  

Biezpiena sieriņš “Kārums” – tas ir leģendārs pašmāju deserts, kura klāstu nolēmām papildināt ar vēl izsmalcinātākas garšas sieriņiem un ērtu iepakojumu steidzīgām ikdienas gaitām. Jaunie sieriņi ar beļģu šokolādes glazūru ir sākums vairākiem jauninājumiem kā biezpiena sieriņu kategorijā, tā arī citu pa ceļam baudāmo našķu segmentā, kurus plānojam ieviest līdz ar svaigo piena produktu Izcilības centra attīstību,“ stāsta Ieva Ražinska, „Food Union“ mārketinga direktore.

Būtiski, ka visu “Kārums” sieriņu galvenā sastāvdaļa ir biezpiens, kuru “Food Union” piena meistari gatavo no Latvijas zemnieku augstvērtīgākā piena. Kopumā “Kārums” zīmola klāstā ir vairāk nekā 45 produkti –  biezpiena sieriņi, jogurti, dažādi biezpiena, jogurta un saldā krējuma deserti, svaigie sieri, saldais krējums un sviests.

Jaunie “Kārums” biezpiena sieriņi ar beļģu šokolādes glazūru jau ir nopērkami tirdzniecības tīklos Rimi, Maxima, Elvi, Mego, AIBE, Lats, universālveikalā Stockmann, Narvesen, degvielas uzpildes stacijās Neste un tuvākajā laikā tie būs pieejami arī citās tirdzniecības vietās visā Latvijā.

04.07.2019 13:29

Rīgas Piena Kombināts īsteno pētījumu par Saldējumu un skābpiena produktu attīstību

AS „Rīgas Piena Kombināts” īsteno individuālo pētījumu numurs 1.2.1.1/18/A/002 “Saldējumu un skābpiena produktu attīstība” Latvijas Pārtikas nozares kompetences centra (turpmāk - LPKC) projekta ietvaros.

LPKC mērķis ir atbalstīt vismaz 20 pētījumus atbilstoši definētajiem pētniecības virzieniem, attīstot jaunus produktus un tehnoloģijas nozarē un ieviešot tas ražošanā, tādējādi veicinot pētniecības un rūpniecības sektora sadarbību, kā arī nozares komersantu konkurētspējas paaugstināšanos.

Lasīt vairāk
28.05.2019 12:00

FOTO: ČETRI SALDĀKIE “SALDĒJUMA FESTIVĀLA” MIRKĻI

 

Sestdien, 25.maijā, Jūrmalas Kūrorta svētku ietvaros pozitīvu emociju piepildīts norisinājās vasaras sezonas garšīgākais pasākums – “Saldējuma festivāls”. Skaistajā Dzintaru pludmalē pulcējās desmitiem tūkstoši saldējummīļu, lai baudītu koncertus, piedalīties dažādās interesantās aktivitātēs, un, protams, arī lai našķēties ar vairāk kā 100 dažādiem saldējuma veidiem no visas Latvijas. Kuri bija “saldākie” Saldējuma festivāla mirkļi? Aicinām lasīt zemāk un ieskatīties bilžu galerijā.

Lasīt vairāk
22.05.2019 9:00

“Rasēns” Dakteriem Klauniem šogad ziedo gandrīz 20 tūkstošus eiro

“Food Union” jau sesto gadu pēc kārtas atbalsta Dakterus Klaunus, šogad viņu darbībai kopā ar “Rasēns” pircējiem ziedojot 19 464,81 eiro. Noslēdzoties biedrības “Dr.Klauns” labdarības akcijai ar saukli “Palīdzi Dakteram Klaunam būt tur, kur viņu gaida!”, kopumā tika saziedoti 68 190 eiro, kas palīdzēs turpināt viņu darbu Latvijas slimnīcās, kā arī atklāt Dakteru Klaunu jauno skolu. 

Lasīt vairāk
Vairāk jaunumu

Mediju kontaktpersona

Ērika Kirsone-Kriviņa 

As "Rīgas piena kombināts" sabiedrisko attiecību konsultante

erika.kirsone-krivina@mmacomms.lv

+371 26390540