Meklēt

Preses relīzes

Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union paplašina iemīļotā zīmola Kārums sortimentu, piedāvājot pavisam jaunu produktu – siera kūku “Kārums”. Jaunums ir radīts pēc labākajām zīmola tradīcijām un pārliecības, kūkai nesaturot ne konservantus, ne augu taukus. Uzņēmums jauna produkta radīšanā kopumā ir investējis 70 tūkstošus eiro, no tiem 50 tūkstošus eiro investējos specializētās iekārtās.

Kārums siera kūkas ir radītas pēc labākajām Kārums tradīcijām un pārliecības – kūkas nesatur konservantus un augu taukus! Kūkas pamatmasa sastāv no krēmsiera, kas ražots no Latvijas piena, bet pamatne no gaisīgiem sviesta cepumiem.

“Kārums ir viens no sabiedrībā mīlētākajiem zīmoliem. Mēs vēlējāmies iepriecināt saldummīļu sirdis ar kaut ko jaunu un ļoti ērti lietojamu, īpaši ņemot vērā, ka Latvijas iedzīvotāji, neskatoties uz ātro dzīves tempu, arvien vairāk tiecas baudīt izsmalcinātus desertus. Tā radās Kārums siera kūkas – bez konservantiem, ērti uzglabājamas un ļoti garšīgas,” stāsta Food Union mārketinga vadītāja Ieva Ražinska.

Kārums siera kūkas, savu izteikti krēmīgo garšu iegūst no maiga krēmsiera un olu dzeltenumiem, bet tās kraukšķīgā pamatne veidota no sasmalcinātiem pilngraudu sviesta cepumiem. Siera kūkas ir pieejamas ar aveņu vai vasaras ogu pārklājumu.

Produkts ir lieliski piemērots visdažādākām dzīves situācijām – gan saldam brīdim ikdienā, gan viesu cienāšanai, gan arī svētku reizēm, jo ir ērti uzglabājama ledusskapja saldētavā un pasniedzama 12 stundu laikā pēc izņemšanas no tās. Jaunums jau pieejams tirdzniecības centrā Stockmann, Elvi, Top, Mego, Beta veikalos un tirdzniecības tīklu Rimi, Maxima veikalos no 13. novembra

 

12.06.2018 15:34

RAUDZĒTI PIENA PRODUKTI: MĪTI UN PATIESĪBAS

Uztura speciālisti un ārsti visā pasaulē atzīst, ka piens un tā produkti ir neatņemama veselīga uztura piramīdas sastāvdaļa. Daudz ir dzirdēts par pienu un tā labvēlīgu ietekmi uz kaulu veselību, taču nedrīkst aizmirst, ka, pienu pārveidojot, gala produkta īpašības var uzlaboties vēl vairāk. Piens ir bagāts ar kalciju un olbaltumvielām, savukārt raudzēti jeb fermentēti piena produkti ar tā saucamajām “labajām” baktērijām  ir ne tikai labs kalcija un olbaltumvielu avots, bet arī sargā un lolo mūsu zarnu traktu. Par to, kur slēpjas raudzēto piena produktu burvība, stāsta uztura speciāliste un uzturzinātnes maģistre Ksenija Andrijanova.

Lasīt vairāk
28.05.2018 9:38

VISLATVIJAS SALDĒJUMA FESTIVĀLĀ APĒSTI 45 TŪKSTOŠI SALDĒJUMU UN IZVĒLĒTA JAUNĀ “JŪRMALAS SALDĒJUMA” GARŠA

Ieskandinot vasaras sezonas sākumu, 26.maijā Dzintaru pludmalē aizvadīts “Vislatvijas saldējuma festivāls”, kas pulcēja desmitiem tūkstošiem saldummīļu. Kopumā festivālā apēsts rekordliels saldējumu daudzumus – apmēram 4 tonnas jeb 45 tūkstoši porcijas, starp kuriem bija gan dažādi iecienīto zīmolu “Ekselence”, “Pols”, “Tio”, “Kārums” un “Rasēns” saldējumi, gan tādu Latvijas mājražotāju kā “Marybella”, “Gogelmogels”, “Skrīveru mājas saldējums”, “Rullējums”, “Grasbergs” un “Siguldas saldējums” atvēsinošie gardumi. Pasākumu organizēja Latvijas vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union - tradicionālo Jūrmalas Kūrorta svētku ietvaros.

Lasīt vairāk
25.05.2018 10:10

100 saldējuma veidi, koncerti un izklaides - rīt Jūrmalā notiks “Vislatvijas Saldējuma festivāls”

Jau rīt, 26.maijā, Jūrmalas Kūrortsvētku ietvaros norisināsies “Vislatvijas Saldējuma festivāls”, kas simboliski atklās vasaras un saldējuma ēšanas sezonu. Mazie un lielie aukstā garduma cienītāji visas dienas garumā par īpaši pievilcīgām cenām varēs nobaudīt dažnedažādus saldējumus, desertus un kokteiļus no tādiem iecienītiem saldējuma zīmoliem kā “Pols”, “Ekselence”, “Tio”, “Kārums” un “Rasēns”. Festivāla viesi varēs našķēties arī ar saldējumiem no tādiem Latvijas mājražotājiem kā “Marybella”, “Gogelmogels”, “Skrīveru mājas saldējums”, “Rullējums”, “Grasbergs” un “Siguldas saldējums”. 

Lasīt vairāk
Vairāk jaunumu

Mediju kontaktpersona

Ērika Kirsone-Kriviņa 

As "Rīgas piena kombināts" sabiedrisko attiecību konsultante

erika.kirsone-krivina@mmacomms.lv

+371 26390540