Meklēt

Preses relīzes

Vakar, 28. septembrī, Mīlētāko zīmolu topa apbalvošanas ceremonijā tika pasniegtas balvas šī gada mīlētākajiem zīmoliem. Pakāpjoties par astoņām vietām, gardēžu saldējuma zīmols Ekselence šogad ierindojusies topa augstajā desmitajā vietā un vienlaikus kļuvusi par vienīgo plaša patēriņa pārtikas preču zīmolu pirmajā desmitniekā.

Zīmols Ekselence Mīlētāko zīmolu augstajā desmitajā pozīcijā tika ierindots pirmo reizi kopš topa veidošanas sākumiem. Zīmolu pētījuma rezultātos īpaši augstu tika novērtēta Ekselence zīmola kvalitāte (40,8%).

Ekselence ir Latvijā ražots gardēžu saldējuma zīmols, kura gatavošanā tiek izmantots tikai labākās kvalitātes Latvijas piens un saldais krējums kombinācijā ar rūpīgi atlasītām dabīgām sastāvdaļām. Ekselence produktu klāstu šogad papildināja trīs jaunumi – izteikti krēmīgais Ekselence vaniļas plombīra saldējums uz kociņa, kas pārklāts ar maigu piena šokolādes un mandeļu-piena šokolādes glazūru, kā arī šīs vasaras favorītsaldējums – Rīgas Melnā Balzāma upeņu Ekselence saldējums lielajā vafeļu konusā. Ekselence produktu sortimentu veido 22 dažādi saldējumi.

Ekselence zīmols jau piecus gadus atbalsta Ekselence labāko 30 restorānu Latvijā saraksta tapšanu. Mīlētāko zīmolu tops tiek veidots, balstoties uz starptautiski radītas DDB Brand Capital zīmolu izpētes metodikas, kas adaptēta Latvijas tirgum. Pētījumā ik gadu tiek iekļauti vairāk nekā 1000 jautājumu par zīmoliem un auditorijas savstarpējām attiecībām, mediju lietošanas paradumiem, demogrāfiju un dzīvesstilu.

12.06.2018 15:34

RAUDZĒTI PIENA PRODUKTI: MĪTI UN PATIESĪBAS

Uztura speciālisti un ārsti visā pasaulē atzīst, ka piens un tā produkti ir neatņemama veselīga uztura piramīdas sastāvdaļa. Daudz ir dzirdēts par pienu un tā labvēlīgu ietekmi uz kaulu veselību, taču nedrīkst aizmirst, ka, pienu pārveidojot, gala produkta īpašības var uzlaboties vēl vairāk. Piens ir bagāts ar kalciju un olbaltumvielām, savukārt raudzēti jeb fermentēti piena produkti ar tā saucamajām “labajām” baktērijām  ir ne tikai labs kalcija un olbaltumvielu avots, bet arī sargā un lolo mūsu zarnu traktu. Par to, kur slēpjas raudzēto piena produktu burvība, stāsta uztura speciāliste un uzturzinātnes maģistre Ksenija Andrijanova.

Lasīt vairāk
28.05.2018 9:38

VISLATVIJAS SALDĒJUMA FESTIVĀLĀ APĒSTI 45 TŪKSTOŠI SALDĒJUMU UN IZVĒLĒTA JAUNĀ “JŪRMALAS SALDĒJUMA” GARŠA

Ieskandinot vasaras sezonas sākumu, 26.maijā Dzintaru pludmalē aizvadīts “Vislatvijas saldējuma festivāls”, kas pulcēja desmitiem tūkstošiem saldummīļu. Kopumā festivālā apēsts rekordliels saldējumu daudzumus – apmēram 4 tonnas jeb 45 tūkstoši porcijas, starp kuriem bija gan dažādi iecienīto zīmolu “Ekselence”, “Pols”, “Tio”, “Kārums” un “Rasēns” saldējumi, gan tādu Latvijas mājražotāju kā “Marybella”, “Gogelmogels”, “Skrīveru mājas saldējums”, “Rullējums”, “Grasbergs” un “Siguldas saldējums” atvēsinošie gardumi. Pasākumu organizēja Latvijas vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union - tradicionālo Jūrmalas Kūrorta svētku ietvaros.

Lasīt vairāk
25.05.2018 10:10

100 saldējuma veidi, koncerti un izklaides - rīt Jūrmalā notiks “Vislatvijas Saldējuma festivāls”

Jau rīt, 26.maijā, Jūrmalas Kūrortsvētku ietvaros norisināsies “Vislatvijas Saldējuma festivāls”, kas simboliski atklās vasaras un saldējuma ēšanas sezonu. Mazie un lielie aukstā garduma cienītāji visas dienas garumā par īpaši pievilcīgām cenām varēs nobaudīt dažnedažādus saldējumus, desertus un kokteiļus no tādiem iecienītiem saldējuma zīmoliem kā “Pols”, “Ekselence”, “Tio”, “Kārums” un “Rasēns”. Festivāla viesi varēs našķēties arī ar saldējumiem no tādiem Latvijas mājražotājiem kā “Marybella”, “Gogelmogels”, “Skrīveru mājas saldējums”, “Rullējums”, “Grasbergs” un “Siguldas saldējums”. 

Lasīt vairāk
Vairāk jaunumu

Mediju kontaktpersona

Ērika Kirsone-Kriviņa 

As "Rīgas piena kombināts" sabiedrisko attiecību konsultante

erika.kirsone-krivina@mmacomms.lv

+371 26390540