Meklēt

Preses relīzes

Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union paplašina iemīļotā zīmola Kārums sortimentu, piedāvājot pavisam jaunu produktu – siera kūku “Kārums”. Jaunums ir radīts pēc labākajām zīmola tradīcijām un pārliecības, kūkai nesaturot ne konservantus, ne augu taukus. Uzņēmums jauna produkta radīšanā kopumā ir investējis 70 tūkstošus eiro, no tiem 50 tūkstošus eiro investējos specializētās iekārtās.

Kārums siera kūkas ir radītas pēc labākajām Kārums tradīcijām un pārliecības – kūkas nesatur konservantus un augu taukus! Kūkas pamatmasa sastāv no krēmsiera, kas ražots no Latvijas piena, bet pamatne no gaisīgiem sviesta cepumiem.

“Kārums ir viens no sabiedrībā mīlētākajiem zīmoliem. Mēs vēlējāmies iepriecināt saldummīļu sirdis ar kaut ko jaunu un ļoti ērti lietojamu, īpaši ņemot vērā, ka Latvijas iedzīvotāji, neskatoties uz ātro dzīves tempu, arvien vairāk tiecas baudīt izsmalcinātus desertus. Tā radās Kārums siera kūkas – bez konservantiem, ērti uzglabājamas un ļoti garšīgas,” stāsta Food Union mārketinga vadītāja Ieva Ražinska.

Kārums siera kūkas, savu izteikti krēmīgo garšu iegūst no maiga krēmsiera un olu dzeltenumiem, bet tās kraukšķīgā pamatne veidota no sasmalcinātiem pilngraudu sviesta cepumiem. Siera kūkas ir pieejamas ar aveņu vai vasaras ogu pārklājumu.

Produkts ir lieliski piemērots visdažādākām dzīves situācijām – gan saldam brīdim ikdienā, gan viesu cienāšanai, gan arī svētku reizēm, jo ir ērti uzglabājama ledusskapja saldētavā un pasniedzama 12 stundu laikā pēc izņemšanas no tās. Jaunums jau pieejams tirdzniecības centrā Stockmann, Elvi, Top, Mego, Beta veikalos un tirdzniecības tīklu Rimi, Maxima veikalos no 13. novembra

 

29.11.2018 17:24

Rīgas Piena Kombināts īsteno pētījumu par jaunu saldējuma produktu izstrādi

AS „Rīgas Piena Kombināts” īsteno individuālo pētījumu numurs 1.2.1.1/16/A/004 “Jaunu saldējuma produktu izstrāde” Latvijas pārtikas kompetences centra (turpmāk - LPKC) projekta  ietvaros.

Lasīt vairāk
27.11.2018 9:40

Ksenija Andrijanova: ko vajag zināt par cukuru

Cukurs ir viens no tiem pārtikas produktiem, kas jau gadu desmitiem ir skandālu un strīdu iemesls — vieni uzskata, ka tā ir baltā nāve, un pat kripatiņa cukura neatgriezeniski bojā veselību, kamēr citi patērē cukurotus ēdienus un dzērienus, bēdu nezinot. Kā vienmēr, taisnība ir kaut kur pa vidu. Vidusceļa meklējumos, vadošais piena pārstrādes uzņēmums “Food Union” kopā ar uztura speciālisti, uzturzinātnes maģistri Kseniju Andrijanovu piedāvā  apskatu par to, cik daudz cilvēkam jāpatērē cukurs un kā panākt tā samērīgu lietošanu.

Lasīt vairāk
15.11.2018 10:44

IEGULDA 1,12 MILJONUS EIRO ZĪMOLA “LAKTO” ATTĪSTĪBĀ

Turpinot līdzšinējo stratēģiju ražot veselīgus, augstas pievienotās vērtības produktus, Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums “Food Union” ir veicis kompleksas investīcijas 1,12 miljonu eiro apmērā raudzēta piena produktu zīmola “Lakto” attīstībā. Rezultātā ir būtiski pilnveidota “Lakto” receptūra, ieviesta jauna vizuālā identitāte un iegādāta jauna produktu ražošanas līnija.

Lasīt vairāk
Vairāk jaunumu

Mediju kontaktpersona

Ērika Kirsone-Kriviņa 

As "Rīgas piena kombināts" sabiedrisko attiecību konsultante

erika.kirsone-krivina@mmacomms.lv

+371 26390540